Magnetiseren

Magnetiseren

Magnetiseren is een behandelmethode om blokkades, traumatische ervaringen en het disfunctioneren in de aura op te sporen. De behandeling gebeurt met behulp van de handen van de magnetiseur en een pendel.

De opgedane kennis, praktijkervaring en een gedegen inzicht in de methode leren mij nog meer respect te krijgen voor de unieke eigenschappen van het menselijk lichaam en het prachtig energetisch functioneren daarvan.

Magnetiseren is twintig procent kennis en tachtig procent intuïtie! Het ontwikkelen van mijn intuïtieve gaven, energetisch voelen, kleuren waarnemen in de aura en de chakra’s helpen allemaal om de behandelmethode optimaal te laten werken. Ik prijs mijzelf gelukkig met deze gaven en ben heel blij als ik er anderen mee kan helpen. Met behulp van de pendel wordt bepaalt waar de blokkades, stoorvelden en traumatische ervaringen terug te vinden zijn in alle energieniveaus en deze weg te halen. Magnetiseren beoogt het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel, met als doel iemand zo gezond en gelukkig te maken.

De behandeling mag nooit als vervanging van de reguliere geneeswijze gezien worden. Men moet met klachten eerst naar een arts (huisarts, specialist) gaan.